Recente berichten
Geroosterde kool met vinaigrette
Vlak na elkaar kreeg ik twee persberichten binnen. Persbericht 1: “Ruim een derde van de Nederlanders heeft geen idee wat hun dagelijkse zoutinname is, terwijl ze dagelijks ongemerkt te veel zout binnen krijgen.” Persbericht 2: “Nederlanders consumeren twee keer zoveel toegevoegde suiker dan dat ... lees verder...
Tomaten met tuinkers
Word vrienden met je onkruid, hoor je vaak. Helemaal mee eens, tot het ineens kniehoog staat tussen de kiezels van mijn Franse terras, dan houdt alle begrip acuut op. Gelukkig vind ik het heerlijk om te pas en te onpas een uurtje te gaan zitten onkruidverwijderen. Vooral de jonge plukjes trek je er ... lees verder...
Bloemkool Beyrouth
Tot mijn verdriet is het er nog nooit van gekomen om naar Beiroet af te reizen, maar bij mij om de hoek, in de Amsterdamse Kinkerstraat, heb ik gelukkig wel restaurant Beyrouth. Vriend en vijand is het erover eens: de Libanese keuken is de meest verfijnde van het hele Midden-Oosten, zowel wat ... lees verder...
Romige aspergepasta
Alweer asperges? Jazeker! Want het seizoen is al bijna weer voorbij, dus profiteer ervan zo lang het kan. Dit keer gaan ze in de pasta, in de verte geïnspireerd op pasta carbonara, maar dan vega. En dat kwam allemaal door een asperge-maaltijdbox. Ik kreeg zomaar ineens een doos vol wit goud ... lees verder...
Aspergelasagne met ham en ei
We hadden logés in Normandië, altijd gezellig. En nog handig ook, want voortvarend begon een van de gasten het gras te maaien. Dat deed voorheen buurman-boer, tegen betaling, maar die is er om onduidelijke redenen mee opgehouden. We durven niet goed te vragen waarom. Zou het komen omdat we hem een ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 4
- Pagina 5
- Pagina 6
- Pagina 7
- Pagina 8
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 562
- Ga naar Volgende pagina »