Recente berichten
Mayonaise
(1 schaaltje) Bereiden: 6 minuten Zelf mayonaise maken moet je gewoon een keer proberen. Met een mixer is het zo gepiept, en het is echt veel lekkerder dan welk potje ook. Neutrale (zonnebloem)olie werkt het beste, maar je kunt ook een gedeelte vervangen door olijfolie voor een wat ... lees verder...
Italiaanse trifle
(6-8 personen) Bereiden: 20 minuten Wachttijd (opstijven/intrekken): minimaal 4 uur Een trifle is een Engelse stapeltoetje met cake, vruchten en vla. Tiramisu is een Italiaans stapeltoetje met lange vingers, mascarpone en chocola. Deze trifle heeft een Italiaans tintje door de mascarpone, en ... lees verder...
Dronken vijgen
(veel personen) Bereiden: 5 minuten Wachttijd: minimaal 6 weken Regeren is vooruitzien. In dit geval zes weken, maar dan heb je ook wat: een bijzonder lekker en deftig ogend toetje, kant-en-klaar op voorraad. Laat die onverwachte gasten maar komen! Nodig: 500 g gedroogde vijgen circa ... lees verder...
Crème anglaise
(1 liter = ± 8 -10 personen) Bereiden/in de pan: 40 minuten Een hele fijne vanillesaus, heerlijk om koud te serveren bij warme appeltaart of lekker donkere chocoladetaart(jes). Ideaal om overgebleven eierdooiers in te verwerken. Het kost even wat tijd, maar is beslist niet moeilijk. En de ... lees verder...
Oranje citrussalade
(4 personen) Bereiden: 15 minuten Marineren: minimaal 1 uur Dit is een heerlijk fris en fruitig einde van de maaltijd. Dankzij de verschillende oranje tinten van het citrusfruit vormt het een fraai plaatje. En ook nog eens heel snel klaar, waarna de marinade rustig z'n werk doet. Nodig: ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 558
- Pagina 559
- Pagina 560
- Pagina 561
- Pagina 562
- Ga naar Volgende pagina »