Recente berichten
Kwarteltjes met pruimen uit de oven
(4 personen) Bereiden: 25 minuten In de oven: 18 minuten Prachtige beestjes, kwartels, en ze zien er reuze feestelijk uit op het bord. Een beetje poelier heeft ze (vers of diepvries) altijd wel in huis. Deze hebben een verrassende vulling van gedroogde pruimen en tijm en een knapperig jasje ... lees verder...
Met krab gevulde forel
(4 personen) Bereiden: 15 minuten In de oven: 20 minuten Met een vulling van krab en dille maak je in een handomdraai van een eenvoudige forel dit lekkere en verrassende gerecht. Forellen zijn overal verkrijgbaar en bovendien niet duur. En ach wat ziet het er mooi uit op het bord, zo'n ... lees verder...
Kippakketjes met boursin en paprika
(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de oven: 20 minuten Een cadeautje op je bord, zo'n pakketje van malse kipfilet met romige boursin op een bedje van fleurige groenten. Je kunt er bovendien eindeloos mee variëren. Makkelijk: je kunt de pakketjes helemaal van tevoren klaarmaken, en ze op het ... lees verder...
Kip met cashewnoten
(4 personen) Bereiden: 20 minuten Marinadetijd: 15 minuten (of langer) Een heel makkelijk en snel gerecht voor door de week. Een oosterse klassieker, maar dan op z'n Hollands met een preitje en mooie rode reepjes paprika erbij. Nodig: 500 g kipfilet 1 prei in ringetjes 1 rode paprika ... lees verder...
Zalmtartaartjes met dille
(4 personen) Bereiden: 10 minuten Een voorgerecht dat je helemaal van tevoren kunt maken en dat er heel professioneel uitziet. Simpel maar chique door de presentatie. Een subtiele smaakcombinatie van rauwe en verse zalm. Een slimme keus als je eters krijgt, want bijna iedereen houdt wel van ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 553
- Pagina 554
- Pagina 555
- Pagina 556
- Pagina 557
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 562
- Ga naar Volgende pagina »