Recente berichten

Spinazie met pijnboompitten uit de wok
(4 personen) Bereiden: 8 minuten Voor wie spinazie vooral kent in de diepvriesvariant moet dit eens proberen, er gaat een wereld voor je open. Verse spinazie, vooral de grofbladerige wilde variant is zoveel lekkerder! En nog snel klaar ook. Wel even goed wassen, maar hoe moeilijk is dat nu ... lees verder...

Wortelcake met rozijnen en walnoten
Bereiden: 25 minuten In de oven: 75 minuten Deze lekker smeuïge lichtbruine cake ruikt heerlijk en smaakt al net zo. Hij moet vrij lang in de oven om goed gaar te worden, maar behoudt wel een prettige mate van 'zompigheid'. Dat is te danken aan de wortel, die overigens niet meer als zodanig ... lees verder...

Danegg weg bij Albert Heijn
Wat waren ze handig, de cupjes van gepasteuriseerd eiwit, eigeel of compleet ei van het Deense merk Danegg waar ik al eerder over schreef. Exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn, maar de grootgrutter heeft ze sinds kort niet meer in het assortiment, zo wisten verontruste lezers mij te melden. En ik ... lees verder...

Masterchef finale 2006
Ken je dat gevoel? Alsof je de enige in heel Nederland bent die ergens enthousiast over is. Dat je het wel van de daken wilt schreeuwen: mensen kijk nou, dit is geweldig! Maar nee. Zoiets heb ik met Masterchef. De allerleukste televisiekookwedstrijd aller tijden. Al weken ben ik elke avond aan de ... lees verder...

Foodlog.nl
Een lekker én verantwoord weblog over eten. Dat was het idee achter foodlog.nl, dat nu 3 maanden in de lucht is. De ondertitel is dan ook ‘lekker (w)eten, omdat je bent wat je eet en drinkt'. De teksten worden geschreven door vier auteurs, waarvan Dick Veerman er één is. Even bellen & mailen met ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 538
- Pagina 539
- Pagina 540
- Pagina 541
- Pagina 542
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »