Recente berichten

Rabarbercrumble met kardemom
(4 personen) Bereiden: 10 minuten In de oven: 30 minuten Wie houdt er niet van rabarber? Na dit supermakkelijk toetje ben je vast óm. De rabarber wordt sappige moes in de oven, het zoete kruimellaagje geeft wat bite en het extra ingrediënt kardemom zorgt voor een bijzonder geurig en smakelijk ... lees verder...

Kernthermometer
Als je niet aan het verhuizen of verbouwen bent, probeert de gemiddelde mens IKEA zoveel mogelijk te vermijden. Maar laatst heb ik puur toevallig een geweldige ontdekking gedaan: een ovenkernthermometer voor 6,95 euro. Dat ze het er in China voor kunnen maken is een wonder. Hij heet dan ook Fantast. ... lees verder...

Klootwijk aan zee
Culinair journalist Wouter Klootwijk - we kennen hem nog uit het onvolprezen serieus hilarische tv-programma De Keuringsdienst van Waarde - komt opnieuw op de buis. In Klootwijk aan zee vaart hij met zijn kotter langs Nederlandse visserhavens en maakt uiteraard van alles mee. De RVU noemt het ‘een ... lees verder...

Eieren invriezen
Het is bijna Pasen, dus we zitten nog even in de eieren. Als we het salmonellarisico even loslaten, wat doe je met overgebleven eiwitten of eigelen? Invriezen! Met eiwit is dat makkelijk: gewoon in een plastic zakje, of in een ijsblokjesvorm. 1 eiwit per vakje, en zodra ze bevroren zijn, kun je ... lees verder...

Great British Menu
De Britse keuken, tja, wat zullen we er van zeggen. Wereldwijd bespot en voor rotte vis uitgemaakt. Maar de Britten zinnen op wraak! En de BBC helpt daar graag een handje bij. Great British Menu is een nieuw televisieprogramma de komende 8 weken elke werkdag vertoond wordt. Daarin strijden in totaal ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 537
- Pagina 538
- Pagina 539
- Pagina 540
- Pagina 541
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »