Recente berichten

Knorr Vie wint retailprijs
Ik lees net tot mijn verbazing in Adformatie dat Knorr Vie eind vorige week winnaar is geworden van de Wheel of Retail. Een prijs ‘die staat voor innovatie, voor pionieren in de retailbranche'. En waarom dan wel deze winnaar? Omdat Knorr Vie volgens consumenten en retail een geheel nieuw product is ... lees verder...

Het ei van Alain Passard
In het tv-programma 'Herman zoekt Chef' moesten de aspirant-chefs een eitje namaken. Niet zomaar een eitje, maar het beroemde amuse-eitje van Alain Passard uit zijn driesterrenrestaurant l'Arpège in Parijs: Chaud-froid d'oeuf au sirop d'érable. Een eierdop gevuld met warm eigeel, wat geslagen room ... lees verder...

Carluccio
Gisteravond viel ik toevallig in een aflevering van een kookprogramma van Antonio Carluccio. Deze rondbuikige Italiaan uit Engeland weet wat lekker is en weet dat bovendien wel leuk te brengen. In de serie Carluccio! bezoekt hij elke week een andere Italiaanse streek. Gisteravond was Emilia Romagna ... lees verder...

Great British Menu: koken voor de Queen
Halverwege het BBC-tvprogramma Great British Menu wordt het tijd voor een tussentijdse evaluatie. In dit programma strijden elke week 2 Britse topkoks tegen elkaar in de hoop in juni te mogen koken voor de jarige koningin. Die is intussen al lang jarig geweest, maar in juni gaat ze het pas vieren ... lees verder...

Stromboli: brood gevuld met mozzarella
Gisteren heb ik bij de Eerste Nederlandse Foodbloggers Bijeenkomst dit heerlijke, nog warme, brood gegeten. De naam komt wellicht door de ‘lavastroom' van de vulling van gesmolten mozzarella met tuinkruiden. Wellicht niet iets om op maandagavond te maken, maar ik geef je toch alvast het recept, dan ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 535
- Pagina 536
- Pagina 537
- Pagina 538
- Pagina 539
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »