Recente berichten

Dipsaus van paprika met hazelnoten (harissa)
(4 personen, 1 bakje) Bereiden: 10 minuten In de pan: 30 minuten Denk je bij harissa aan heet spul uit een tube? Dit recept is iets anders: een (niet al te pittige) rode dipsaus waar je van blíjft eten, zo lekker. Specerijen en geroosterde hazelnoten zijn het geheim, daardoor is 'ie vol van ... lees verder...

Great British Menu Finale
Deze week is de finale van het BBC programma Great British Menu. Er zijn nog zeven chefkoks in de race voor het koninklijk lunchbanket over twee weken. Alles wat het programma de afgelopen weken soms zo ergerlijk maakte (oeverloze herhalingen, vooruitblikken en terugblikken) is nu verdwenen, want ... lees verder...

Onno Kleyns culiblog
Nou breekt mijn klomp. Krap twee weken geleden betoogde Onno Kleyn aan de keukentafel zeer overtuigend dat hij een eigen weblog niet zag zitten. Geen tijd, bang voor ordinaire scheldpartijen en last but not least: de kachel gaat er niet harder van roken. Maar hij is om! Zojuist lanceerde hij Kleyns ... lees verder...

Onno Kleyn over bloggen en proeven
Onno Kleyn nu ook online! Een mailtje van deze bekende culinaire schrijver over het feit dat zijn rubriek de Volkskeuken (uit de Volkskrant) voortaan ook op zijn website staat, was aanleiding om eens langs te gaan. Als foodblogger ben ik natuurlijk benieuwd naar de online activiteiten van een bij ... lees verder...

Pellegrino Artusi: het leukste kookboek
Geen leuker boek dan een kookboek. Een van mijn favorieten bevat in weerwil van de huidige trend geen oogstrelende foto's en de titel doet bovendien het ergste vrezen: De wetenschap in de keuken en de kunst om goed te eten van Pellegrino Artusi. Niets is minder waar. Dit is het leukste en lekkerste ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 534
- Pagina 535
- Pagina 536
- Pagina 537
- Pagina 538
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »