Recente berichten

Curtis Stone: Van starter tot ster
Ik moet bekennen dat ik eerlijkgezegd nog nooit van de beste man gehoord had, maar vanmiddag was hij in Amsterdam om de Nederlandse vertaling van zijn boek Van starter tot ster te promoten: Curtis Stone. Naar verluidt een ‘jonge (30) goodlooking Australische surfende sterkok', en hij ging ook nog ... lees verder...

Platte peterselie nieuws
Het platte peterselie offensief is nog maar nèt van start gegaan, of er komt al verheugend nieuws binnen. Onno Kleyn kreeg een telefoontje van Albert Heijn, categorymanager 'vers' Gé Happe, die vertelde dat over circa 6 weken de platte peterselie in de winkels ligt. Het kan zelfs nóg sneller: er ... lees verder...

El Bulli
Voor de echte liefhebbers onder ons is El Bulli een begrip. Dit Spaanse, pardon, Catalaanse restaurant wordt gerund door Ferran Adria, werelvermaard als de creatiefste chef uit de keukenhistorie. Zes maanden per jaar is het restaurant geopend, de andere helft van het jaar wordt er geëxperimenteerd ... lees verder...

Kookboek Vega & Vlees
‘Help m'n puberdochter is ineens vegetarisch geworden!' Het overkwam het gezin van cateringmedewerker Laetitia van Nierop, maar die ging niet bij de pakken neerzitten. Sterker nog, ze schreef er een kookboek over. In het zojuist verschenen Vega & Vlees legt ze op heel praktische wijze uit hoe je ... lees verder...

Platte peterselie
Mail van Onno Kleyn: ‘Mag ik je oproepen tot een zwaar culinair offensief? Laten wij allen het komende jaar aandacht besteden aan platte peterselie. Overal en herhaaldelijk, te pas en te onpas.‘ Mijn reactie was meteen jaaaaa! Deze oproep is mij uit het hart gegrepen! Ik begrijp het nut van ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 532
- Pagina 533
- Pagina 534
- Pagina 535
- Pagina 536
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »