Recente berichten

Kookboek Eten voor beginners
Hoe krijg je je kind aan het eten? Journaliste Annet Maseland en geoloog Roel Verreussel waren altijd dol op koken, maar die lol ging er snel af toen ze kinderen kregen. Vanaf dat moment zijn ze recepten gaan verzamelen en bedenken om het plezier aan tafel terug te brengen. Wat weer resulteerde in ... lees verder...

Kookboek Amuse & voorgerecht
In de serie handzame vierkante boekjes van ‘ De nieuwe keuken' zijn weer twee nieuwe uitgaves verschenen. Om te beginnen Amuse & voorgerecht. Ha! Laten we eerlijk zijn, hoofdgerechten zijn in een restaurant vaak het minst interessant. Voorgerechten zijn over het algemeen veel inventiever, ... lees verder...

Superfood! Patty Harpenau over havermout
Havermout, aldus de firma Quaker, is dringend toe aan een nieuw imago. Havermout moet weer sexy worden. Derhalve werd Patty Harpenau (vroeger society schilderes, tegenwoordig zeer succesvol coach en auteur op het gebied van voeding en eetgedrag) ingeschakeld om daar een handje bij te helpen in de ... lees verder...

Vrouwenkookboek Hoge hakken in de keuken
Koken vrouwen anders dan mannen? Tegelijk met het mannenkookboek De perfecte kok verscheen ook het vrouwenkookboek Hoge hakken in de keuken. Het eerste opvallende verschil: de dames hebben 2x zoveel recepten verzameld, 66 tegen 33. Ceasar Salad hebben ze allebei maar het verschil is groot. En ... lees verder...

Mannenkookboek De perfecte kok
Koken mannen anders dan vrouwen? Volgens uitgeverij mo'media wel. Die bracht tegelijkertijd een mannen- en een vrouwenkookboek uit. Eerst maar eens de mannenversie: De perfecte kok. Het begon met een sappige, rode, flinke biefstuk. Mannending bij uitstek, nietwaar? Journalist Marcus Polman wilde ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 524
- Pagina 525
- Pagina 526
- Pagina 527
- Pagina 528
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »