Recente berichten

Special Bite magazine 2007
Gisteren was het de beurt aan Lekker, vandaag verschijnt de nieuwe 2007 editie van SpecialBite magazine met daarin de 501 speciaalste restaurants van Nederland. SpecialBite is begonnen als website waarvoor zogenoemde spotters het land afreisden om bijzondere (nieuwe) restaurants te spotten. Het ... lees verder...

Hitte Bill Buford
Naast kookboeken wil een culi soms wel eens iets anders. Zo begon ik aan Hitte, ‘De avonturen van een amateur-kok als keukenslaaf, chef de partie, pastamaker en leerjongen van een Dante citerende slager in Toscane'. Aanvankelijk dacht ik dat het een roman betrof, maar nee, het blijkt pure ... lees verder...

Kleyns Columns
Volkskrantlezers sméékten er naar verluidt al jaren om: de Volkskeukencolumns van Onno Kleyn in boekvorm. Vooruit dan maar. Zojuist verscheen het kloeke bundeltje, simpelweg Kleyns Columns geheten. Met een voorwoord van Ronald Giphart, die het zo fijn lijkt om Onno Kleyn te zijn. Nog fijner lijkt ... lees verder...

Kleyns Basics
Zojuist verscheen niet één, maar twee nieuwe uitgaves van Onno Kleyn. Een heuse tweeling met volgens de auteur als thema ‘leve de lol'. En even voor de goede orde: we hebben het over lol in de keuken. Eerst maar eens Kleyns Basics, dan doen we morgen Kleyns Columns. Het betreft hier geen ... lees verder...

Biefstukreepjes met paddestoelen in oestersaus
(4 personen) Bereiden: 15 minuten Marinadetijd: 15 minuten (of langer) Een heerlijk snel gerecht, waarbij het meeste werk zit in de voorbereiding van alles snijden en klaarzetten. Het geheim van sappige biefstukreepjes is marineren en ultrakort bakken. Verder is dit gerecht ideaal om zelf mee ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 521
- Pagina 522
- Pagina 523
- Pagina 524
- Pagina 525
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »