Recente berichten

Artisjok met kerrievinaigrette
We zitten nog altijd in mijn zomergroenteserie, en wat is er zomerser, en feestelijker dan artisjokken? Die eten we veel te weinig! Dus ik leg het graag nog een keertje uit. In Frankrijk struikel je over de artisjokken, maar bij de Nederlandse groenteboer moet je zoeken met een lantaarntje. De ... lees verder...

Bonensalade met ansjovis, ei en bloemen
Deel drie alweer van mijn zomerserie, waarin ik in de bonen ben. En in de bloemetjes. Wat leidde tot een even heerlijke als mooie salade met drie soorten bonen plus eetbare bloemen uit eigen tuin. Ik had voor het eerst van mijn leven doperwten gezaaid, en ineens hing er een woud van peulen tussen ... lees verder...

Koude bietensoep met dille
Vandaag deel 2 van mijn zomergroentezomerserie. Met bietjes in de hoofdrol. Dat kan ook bijna niet anders, want bietjes waren de hele aanleiding voor deze serie, zoals ik in de eerste aflevering al schreef. De kennismaking met Anjet van Linge en Marc de Groot van tuinderij Animaheert begon allemaal ... lees verder...

Spinazielasagne met courgette
Volgens het KNMI is de herfst al begonnen, maar bij mij nog niet hoor. Je hebt mijn zomerserie nog tegoed, die afgelopen weken in Trouw verscheen. Een serie lekker zonnige gerechten met steeds een groente in de hoofdrol, of twee. Vandaag: spinazie en courgette, gezellig samen in de lasagne. Maar ... lees verder...

Mascarponetaart met aalbessen
Hij bestaat gewoon nog! De Dr. Oetker mix voor MonChoutaart. Een heuse klassieker onder de pakjes en zakjes. De taart wordt bij voorkeur afgetopt met kant-en-klare kersenvlaaivulling uit blik en de bodem bestaat steevast uit verkruimelde bastognekoeken. Funfact: Bastogne is een plaatsje in de ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 33
- Pagina 34
- Pagina 35
- Pagina 36
- Pagina 37
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »