Recente berichten

Visrolletjes in tomatensaus
Nummer twintig is in de maak. Nimmer had ik kunnen denken dat ik ooit kookboeken zou gaan schrijven, laat staan twintig, maar intussen weet ik dat kookboekenschrijver het leukste beroep is van de hele wereld. Heb ik aan gemiddeld één boek per jaar mijn handen al vol, voor de krant (Trouw) moet ik ... lees verder...

Daslook chimichurri
Het is groen en het geurt oorverdovend. Daslook natuurlijk! Je kunt het nergens kopen maar het park staat er weer vol mee en in mijn Franse tuin komt het ook weer op. De vorige keer dat ik over daslook schreef, waren de opmerkingen echter niet van de lucht. Dat wildplukken niet mag. Maar je moet ... lees verder...

Walnotenbroodjes
Laatst had ik een lunch in restaurant De Nederlanden in Vreeland, en het was allemaal heerlijk en bovendien een warm bad van hartelijkheid, maar weet u wat me het meeste is bijgebleven? Hun broodjes. Die kwamen in een klein pannetje op tafel, net warm uit de oven. Kruimig en zacht onder een ... lees verder...

Terug van weggeweest
Kijk nou, daar is-ie weer, Het grote zónder pakjes & zakjes kookboek. Op veler verzoek terug van weggeweest! Officieel is het de 19e druk, maar als je ook meerekent dat deze verzamelbundel eerder ook verscheen als twee aparte boeken, dan is dit in feite al de 38e druk. Klinkt best, ahum, ... lees verder...

Bloemkool à la polonaise
Snel en makkelijk koken, dat willen we allemaal. Maar wat is snel? En wat is makkelijk? Nou, dit recept met bloemkool bijvoorbeeld. Ondanks de deftige naam is het echt supersimpel om te maken. En toch heel feestelijk. Een lezeres twitterde ‘De buurvrouw kwam een teen knoflook vragen. Was ze ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 23
- Pagina 24
- Pagina 25
- Pagina 26
- Pagina 27
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »