Recente berichten
Gnocchi met kerrie
Je kunt niet zomaar alles bij elkaar gooien, dan krijg je horrorfusion. Maar het kan ook verrassend goed uitpakken, zoals in dit goudgele recept van Italiaanse vega gnocchi met kerrie. “Mijn andijviestamppot met kerrie en olijven bleek een fiasco,” jammerde laatst iemand tegen me aan op een ... lees verder...
Mosselen met bleekselderij
Wanneer je al jaren en jaren een kookrubriek schrijft voor de krant, val je wel eens in herhaling. Maar dit heerlijke pannetje met mosselen had ik toch echt nog niet eerder gepubliceerd. Dus bij deze. Al blijkt dat ik beter kan koken dan kan rekenen... Time flies when you’re having fun is een ... lees verder...
Koreaanse spaghetti
Pakjes en zakjes komen er bij mij niet in, maar ik viel wel als een blok voor een... potje. Gochujang is Koreaanse chilipasta, gewoon uit de supermarkt, en die blijkt ook prima inzetbaar bij een Italiaans-achtig bordje spaghetti met groente. Mijn verre reizen staan al een tijd op een laag pitje. ... lees verder...
Spek en bonen
Ik heb net mijn moestuin in Frankrijk winterklaar gemaakt en vooral: het oppervlakte weer flink uitgebreid voor volgend voorjaar, want het is verslavend leuk, dat eten uit eigen tuin. Dat gezegd hebbende, is moestuinieren wel een spoedcursus trial & error. Het komt neer op lukraak uitproberen en ... lees verder...
Klein appeltaartje
Tja, bij tegenslag, ellende en ander ongemak zit er niets anders op dan er toch maar het beste van te maken. En vooral af en toe appeltaart te bakken, dat helpt enorm. Dit keer een makkelijk klein taartje, eigenlijk meer een soort cake. Met appel en amandelen. Alles moet je vieren, is mijn ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 11
- Pagina 12
- Pagina 13
- Pagina 14
- Pagina 15
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 562
- Ga naar Volgende pagina »