Recente berichten
Kruidige rodekoolsoep
Ork, ork Soep eet je met een…? Nee, niet met een vork, natuurlijk niet.Dat is maar goed ook, want bij mij thuis heerst het Mysterie van de Verdwenen Vorken. Ik heb een bestekla vol met lepels (links) en messen (rechts), maar het vak ertussen met de vorken is beduidend leger. Geen idee hoe dat ... lees verder...
Risotto met kippenlevertjes
Het was een opvallende aanblik in de Franse hypermarché. In de koelvitrine lag een compleet leverassortiment uitgestald: van kalf, rund, varken én kip. Kom d’r eens om in Nederland. Mijn slager om de hoek heeft kalfslever op bestelling en kippenlevertjes uitsluitend in de diepvries, want te weinig ... lees verder...
Franse appelmeisjes
Het is weer tijd om schoon schip te maken. Mijn vriezer en voorraadkast hebben ongemerkt kans gezien om vakkundig dicht te slibben met van alles en nog wat, dus er dient drastisch te worden opgeruimd. Niet weggooien natuurlijk, haast ik me eraan toe te voegen, maar opeten. Al blijk ik niet de enige ... lees verder...
Brunette de veau
Tijd voor een lekker warm winters stoofpotje: blanquette de veau. Een Franse klassieker met kalfsvlees en champignons die officieel zo wit mogelijk hoort te blijven. Maar die van mij niet. Die is bewust beige-bruin en juist daardoor zeldzaam verrukkelijk. Geen blanquette, maar brunette de veau ... lees verder...
WERELDGERECHTEN-diner
*** UITVERKOCHT!*** Op 21 februari organiseer ik samen met restaurant Mangiare in Rotterdam-Noord een eenmalig, uniek kookboekdiner. Een avond die helemaal in het teken staat van mijn nieuwe boek Wereldgerechten zónder pakjes & zakjes.Uiteraard verschijnt er een keur aan gerechten uit het boek ... lees verder...
- « Ga naar Vorige pagina
- Pagina 1
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 10
- Pagina 11
- Pagina 12
- Pagina 13
- Pagina 14
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 562
- Ga naar Volgende pagina »