Recente berichten

Orzo carbonara met ei
Even when the darkest clouds are in the sky You mustn't sigh and you mustn't cry Spread a little happiness as you go by Please try Het houdt maar niet op met alle rampspoed. Oorlog, ophef, gedoe, ellende en narigheid in overvloed. Dus tegen de klippen op neurie ik dezer dagen graag dit liedje ... lees verder...

Boeuf bourguignon 2.0
Ik had nooit kunnen bevroeden dat winter in Normandië zo zen kon zijn. Nu valt er namelijk niets te doen in de tuin of de moestuin. De buitenboel hoeft niet geschilderd, de schuur niet opgeruimd, de heg niet gesnoeid. Er zijn geen blaadjes om te harken, geen appels om te plukken, geen walnoten om te ... lees verder...

Pepersaus
Zo’n anderhalf jaar geleden mailde een lezeres dat ze pepersaus wilde maken voor de kerst, en of het klopte dat ik dat recept in al die jaren nog nooit in deze rubriek had behandeld? Sterker nog, dat er ook geen pepersaus stond in mijn kookboeken of op mijn website? Nee inderdaad, wat gek, ... lees verder...

Moestuin in Tijd voor Max
Afgelopen woensdag was ik te gast in het tv-programma Tijd voor Max om mijn gloednieuwe moestuinboek Van moestuin tot maaltijd te lanceren. Al vaker stond ik daar in de studiokeuken, maar nu zat ik aan tafel bij presentatoren Sybrand Niessen en Martine van Os. Ik had een hele krat vol spullen ... lees verder...

Wontonravioli uit Peru
Peru geldt de laatste jaren als de beste culinaire bestemming ter wereld en de restaurants staan steevast bovenaan de internationale ranglijsten. Die rijke gastronomische traditie is echter niet van recente datum, maar hangt nauw samen met de invloed van immigranten. Variërend van de Spaanse ... lees verder...
- Pagina 1
- Pagina 2
- Pagina 3
- Interim pagina's zijn weggelaten …
- Pagina 564
- Ga naar Volgende pagina »