(4 personen)
Bereiden: 10 minuten
Met een pak koekjes tover je in no time deze gestapelde taartjes op tafel. De room kun je eventueel al van tevoren kloppen, maar stapelen doe je op het laatste moment. Heerlijk met zoete zomerframbozen. De paar gekneusde exemplaren onderin het doosje gaan gewoon door de room heen.
Nodig:
2 doosjes frambozen
12 kletskoppen
200 ml slagroom
2 el suiker
1 limoen
poedersuiker
- Klop de slagroom stijf met de suiker.
- Rasp de schil van de (schoongeboende) limoen erboven fijn.
- Prak wat zachte frambozen erdoor – zorg dat je 40 mooie exemplaren overhoudt.
- Leg 4 kletskoppen op 4 bordjes
- Schep in het midden een lepel slagroom.
- Zet 5 frambozen eromheen, zorg dat ze een beetje vastzitten in de room.
- Dek af met een kletskop.
- Herhaal dit 1x.
- Bestrooi de bovenkant met wat poedersuiker.
Dit is de korte versie van het recept. Zie de printversie (pdf) voor uitgebreide toelichting en extra tips!