Lekker bij (zelfgemaakte kippenlevertjes)paté: zelfgemaakte melbatoast.
Stap 1: boterhammen (niet al te donker) roosteren onder de hete grill. Halverwege omdraaien.
Stap 2: korstjes eraf snijden
Stap 3: Hou je hand plat op elke boterham klief voorzichtig met een mes. Door je hand erop te houden, voel je waar het mes is. Nu heb je twee dunne helften.
Stap 4: Snij diagonaal doormidden zodat je driehoekjes krijgt. Hoeft niet persé, maar ziet er leuker uit, en is ook meteen wat handzamer.
Stap 5: Oja, de afgesneden restjes brood gooien we natuurlijk NIET weg, die malen we in de keukenmachine tot paneermeel. Altijd handig.
Stap 6: Leg de driehoekjes met de ongebakken kant naar boven en schuif ze nog even onder de grill. Bijblijven, dit gaat razendsnel!
Stap 7: Schaaltje paté in het midden, melbatoast eromheen en is dat gezellig of niet?