Het lijkt nog ver weg, maar het nieuwe jaar nadert. Mijn collega Onno Kleyn van de Culinaire Schrijfacademie organiseert een serie zondagmiddaglezingen in het Amsterdamse Okurahotel, met desgewenst aansluitend diner. Ik sta geboekt voor 3 maart 2013 om te komen vertellen over de tips & tricks rondom culinair bloggen. De rest van de serie is trouwens ook interessant, met Mac van Dinther over restaurants recenseren, Harold Hamersma over wijnschrijven, Clara ten Houte de Lange over recepten ontwikkelen en Onno Kleyn zelf over culinaire geschiedenis.
De gastcolleges zijn allemaal op een zondag en starten om 16.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om samen met de andere toehoorders te dineren in Okura’s Serre Restaurant ‘Inspired by Ciel Bleu’ (Bib Gourmand: uitstekend eten voor een redelijke prijs). Een verrukkelijke gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten! En ja, op 3 maart blijf ik natuurlijk zelf ook een vorkje meeprikken.
De toegangsprijs van de lezingen is € 22,50 bij inschrijving vooraf (€ 27,50 aan de zaal). (Ex)leerlingen van de Academie Culinair Schrijven en studenten krijgen € 7,50 korting. Koffie, thee en een glas wijn na afloop zijn inbegrepen. Het 3-gangendiner in Serre Restaurant kost € 35,- exclusief de drankjes en wordt ter plaatse afgerekend.
Hier vind je meer informatie en aanmelding kan via dit formulier.
Naschrift: de lezing is intussen geweest en was een groot succes!