(4 personen)
Bereiden: 10 minuten
Deze rolletjes zijn simpel, gezond en krakend vers. Je kunt ze naar keuze nog even 2 tellen bakken in een hete pan, maar dat hoeft niet. Lekker als voorgerecht, maar ook ideaal in grote hoeveelheden voor een feestje. Je kunt ze goed van tevoren maken, want het is juist lekker als de saus in het vlees kan intrekken.
Nodig:
1 ons rosbief (min. 8 plakjes, iets dikker gesneden)
½ rode paprika
½ gele paprika
Handje rucola
3 lenteuitjes
4 el ketjap manis
2 el olijfolie
- Snij de paprika in dunne reepjes.
- Snij de lenteui in ringetjes.
- Meng in een kommetje de ketjap met de olijfolie en de helft van de lenteui.
- Spreid 8 plakjes rosbief uit op het werkblad.
- Smeer in met het ketjapmengsel.
- Leg op elk plakje aan een uiteinde kruislings wat rucola, 2 reepjes rode en 2 reepjes gele paprika, wat lenuiringetjes.
- Rol op.
Dit is de korte versie van het recept. Zie de printversie (pdf) voor uitgebreide toelichting en extra tips!