Bouillon magazine, het bekende gastronomische tijdschrift met fijne verhalen voor levensgenieters, brengt dit najaar een bundeling uit van de lekkerste culinaire verhalen uit Frankrijk. Bouillon en France gaat het heten, met 250 pagina’s vol smakelijke verhalen, gedichten en artikelen die de afgelopen jaren in Bouillon verschenen.
Even bellen met de redactie. “Dit willen we al jaren, ook omdat abonnees er vaak naar vragen, maar het kwam er steeds niet van. We hebben eerst een vooraankondiging gedaan om te kijken of er genoeg animo was om te kunnen gaan drukken – er liggen immers al zoveel van die afgeprijsde bundeltjes in de winkel – maar er bleek volop belangstelling, dus we gaan ermee verder.” Wat kunnen we verwachten? “Achtergrondverhalen met verloren hanen, topkoks, culinaire kunst, couscous in blik, Nederlandse chambres d’hôtes in Frankrijk en loslopende mirabellen in Metz, wijnen, champagne, enfin, roept u maar.” En wie weet is dit het begin van een mooie serie…
De uitgave krijgt hetzelfde handzame formaat als Bouillon magazine, maar dan twee keer zo dik. Het verschijnt half oktober, maar iedereen die voor 15 september inschrijft via dit bestelformulier, krijgt 4 euro korting. Het boekje kost dan slechts € 13,95 (inclusief verzendkosten) in plaats van € 17,95 straks in de winkel.